basis
 Muziek
 
Happy Bees Fly By Show
De gehele avond wordt u door 4 veelzijdige bijen bestuift. Als u de Happy Bees boekt voor uw feest, kunt u er zeker van zijn dat u meer in huis haalt dan alleen een band. Diverse alter ego’s zullen de avond compleet maken: Zo kunnen de Gay Bees langs komen, de B-Bees ten tonele verschijnen enz. Meezingen of spelen met de Bees, spelletjes spelen, prijzen winnen, BIJ(na) alles is mogelijk met de Happy Bees!
 
Blues Brothers Tribute
Tijdens deze 35 minuten durende Tribute zal het publiek getrakteerd worden op een wervelende live show. Party Along met o.a.: Everybody needs somebody, Soulman, Gimme some Loving & Rawhide.
 
Zanger Hans Koning
Als er iemand is die voor de juiste feeststemming kan zorgen dan kunt u niet om Hans heen. Van Hazes tot Jan Smit, van smartlap tot feestmuziek. Naast zanger is Hans ook een ware entertainer & sfeermaker. Altijd in voor een grapje…
Alie, Tinus & Theo
Dit trio creëert de perfecte ambiance waarbij de dagelijkse zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen en waar genieten met hoofdletters wordt geschreven. Je voelt je thuis, bij Alie, Tinus & Theo en hun schier onuitputtelijke repertoire vol tranentrekkers, meezingers, luisterrijke parels en ongegeneerde swingers.
Local Hero
Deze saxofonist is een allround saxofonist met veel ervaring op het gebied van bands/ festivals, clubs in combinatie met DJ’s, solo werk als imitator (van o.a. Kenny G, Candy Dulfer, Maceo Parker en jaren 80/ 90 muziek) en hij speelt ook met regelmaat op bruiloften en partijen in combinatie met DJ’s. Hoewel zijn naam Local Hero is, is hij min of meer overal te vinden in bars, clubs, op festivals, live op radio uitzendingen of in het buitenland. Hij creëert warme geluiden en kiest tussen een alt, tenor of sopraan sax.

Local Hero is ook een aanrader, als het gaat om een mooi muzikaal achtergrondje. Met zijn sax geeft hij fijne invulling aan prachtige muzikale stukken.
 
Mege Mezing sensatie
Onze show bevat de meest uiteenlopende sfeerverhogende muziek dat zorgt voor de titel "grootste feest der herkenning". Het uit zich in de mooiste nederlandse smartlappen, lekkere disco oldtimers en knallende apres ski. De muziek wordt gebracht door een professionele party-dj en zanger/performer. De gasten worden (met uiterst respect) actief betrokken en kunnen zich "on stage" muzikaal van hun beste kant laten zien.
Johan Kruizinga
gelouterde zanger gitarist met een warme stem. In een avondvullend optreden presenteert Johan Kruizinga een melange van de beste songs door de jaren heen. Inzetbaar op verschillende gelegenheden, zijn repertoirekeuze stemt hij moeiteloos op uw gasten af.Een perfecte invulling van iedere stijlvolle avond, Johan Kruizinga speelt ingetogen als het moet en uitbundig als het kan. Door zijn compacte opstelling en uitgekiende geluidset is hij bij elke gelegenheid op zijn plaats.
De Corrinny´s
Cor en Rinny van Ruckwindt zijn wereltberoemt in het Brabantse schnjabbelsirkwiet.
Samen vormen zij al reeds sedert sinds 1989 “ De Corrinny’s” en verblijden jong en oud met hun Smartlappenen en tevens levensliederen.
Zij heeft de uitstraling van een sterfende zwaan. Hij heeft de stem van een reutelende waterkoker.
Laat u meevoeren doorheen de werelt van een lach en een traan met liedjes van Eddy Wally en Frans Bauer tot liedjes uit de Jordaan
 
Creme Fresh
Creme Fresh is een zeer ervaren coverband met zeer veel ervaring op diverse evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon een feestje thuis, Creme Fresh is het juiste ingredient voor een geslaagd feestje.Twee top zangeressen leggen de basis voor een swingend geheel waarbij herkenbaarheid voorop staat. De band bestaat verder uit 4 muzikanten die allemaal veel ervaring hebben in het popcircuit! (waarvan 3 muzikanten ook de backing vocals mee verzorgen). Creme Fresh brengt een feest van herkenning… Disco, pop, rock en af en toe een mooie tearjerker… Enkele voorbeelden: Raining Men, RU kidding me, Lady Marmelade, Ease on down the road, Come on Eileen, Valerie … etc.
Creme Fresh is entertainment op hoog niveau waarbij enthousiasme, plezier en kwaliteit voorop staan; kortom SUCCES VERZEKERD!!