basis
 Acts 
 
Trommel op Rommel
4 mannen die op alles slaan waar maar geluid uit komt. Vuilnisbakken, emmers, bezems, olievaten en allerlei ander (t)rommel materiaal worden gebruikt in een act, die zeer geschikt is voor een bijzondere opening van een evenement of als slotact, die daadwerkelijk ergens op slaat!
Klompen dansen
Arie en Bettina van der klomp geven deze ludieke workshop klompen dansen. Zij hebben een geheel eigen kijk op, hoe je de klomp kunt gebruiken, als ritme en dans instrument. Van basisstap tot de riek en de klikker-de-klak, U krijgt alle stapjes aangeleerd! Het eindresultaat? Een klompendans, die U nog lang zult heugen & voelen!
Braziliaanse percussie workshop
Het uiteindelijke doel van deze actieve workshop is om samen een swingende Braziliaanse samba te kunnen spelen en dit af te wisselen met verschillende
ritmische thema’s. Iedereen krijgt tijdens de workshop verschillende instrumenten in handen.
Presentator  Sjacco Hogenboom
Heeft u iemand nodig die op een warme, stijlvolle manier uw gasten ontvangt en onderhoudt, uw evenement presenteert of met uw input een spetterende conference geeft? Denk dan aan Sjacco. Deze Bourgondiër heeft ruime ervaring met gasten van heel divers pluimage.
 
Presentator  Rens Merkelbach
Een entertainer in hart en nieren.
Flitsend, energiek en enthousiast tovert Rens een glimlach op het gezicht van jong en oud. Een vlotte eigentijdse presentator met een "zachte  g".
Honneponne
Deze excentrieke Hofdame is een surprise voor elk feest of evenement. Met enorm veel humor en charme weet zij vele lachers op haar hand te zetten.
Honneponne is de ideale gastvrouw voor wie van een bonbon houdt met een verassende smaak. Smullen dus....
Jaep en Joup
Als lakeien Jaep en Joup, de enige twee-eiige eenling die nog op het Westelijk halfrond rondlopen, zijn zij een ware eyecatcher voor de gasten op uw evenement of feest. Bepruikt, bepoederd en beleefd ontvangen zij uw gasten uitermate hoffelijk. Waarbij gezegd moet worden, dat zij hier wel geheel hun eigen ideeën op na houden!
Table Magic
Eén van de puurste vormen van goochelen, omdat u van zeer dichtbij de wonderen kunt beleven. Table-magic of close-up goochelen is zo populair omdat het gemixt kan worden met alle sferen en thema’s en geeft ieder evenement dat extra’s wat een feest origineel en bijzonder maakt. Naast het vertonen van diverse onnavolgbare trucs, is de presentatie van het geheel zeer belangrijk. Met als resultaat een lach en verbazing bij een ieder.
Trapeze
Het adembenemende trapezenummer verbindt kracht met gratie en souplesse. Dit nummer wordt gebracht op zeven meter hoogte en garandeert enthousiaste reacties. Het kan uitgevoerd worden aan de vaste constructie van een gebouw of met de eigen, zelfstandig staande, trapezestellage.